JAVNO ZBIRANJE PONUDB ZA ODDAJO STANOVANJA V NAJEM

SImbolična slika Predmet javnega zbiranja ponudb je posamezni del št. 1 stavbe št. 87, ki v naravi predstavlja stanovanje v mansardi stavbe na naslovu Sv. Duh 10, Škofja Loka, v izmeri 68,10 m2 z ID 2028-87-1. Nepremičnina je zemljiškoknjižno urejena in je prosta vseh bremen. Stanovanje se oddaja v najem neopremljeno in obsega: kuhinjo z dnevno sobo, kopalnico z wc-jem, predsobo in dve sobi. Za stanovanje je izdana energetska izkaznica št. 2015-36-67-33056, z dne 28.12.2015.

Najemnina za stanovanje znaša 352,51 EUR mesečno. Višina najemnine je določena na podlagi Pravilnika o določitvi prosto oblikovane najemnine (Uradni list RS št. 89/13).
Poleg najemnine bo najemnik dolžan plačevati obratovalne stroške, stroške tekočega vzdrževanja, stroške nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča ter druge morebitne stroške, ki bi nastali zaradi uporabe najetega stanovanja.

Dodatne informacije lahko interesenti dobijo v času uradnih ur na Občini Škofja Loka pri Nini Kemperle, tel. 04/51 12 305 ali e-pošti: ks@skofja-loka.si. Ogled nepremičnine, ki je predmet javnega zbiranja ponudb, je možen le po predhodnem dogovoru. Za oglede stanovanja in seznanitvijo s podjemno pogodbo za opravljanje nalog vzdrževanja je odgovoren Marko Kemperle.

Besedilo javnega zbiranja ponudb je objavljeno na spletni strani KS Sv. Duh in Občine Škofja Loka www.skofjaloka.si ter na oglasnih deskah KS Sv. Duh in na sedežu Občine Škofja Loka, Mestni trg 15, Škofja Loka v glavni pisarni.

Razpisna dokumentacija javnega zbiranja ponudb objavljeno v prilogi in obsega naslednje:
- besedilo javnega zbiranja ponudb za oddajo nepremičnine,
- obrazec – PONUDBA.


Foto k novici