SOOBLIKUJMO CELOSTNO PROMETNO STRATEGIJO

Javna razprava Občina Škofja Loka pri snovanju celostne prometne strategije k sodelovanju vabi občanke in občane. Bi delili z nami vaše izkušnje s prometnimi izzivi in podali predloge za njihovo reševanje? Veseli bomo vašega sodelovanja v okviru priprave Celostne prometne strategije naše občine. Tudi vi imate priložnost, da sooblikujete celostno prometno strategijo. JAVNI RAZPRAVI V ŠKOFJI LOKI IN V SV. DUHU O izzivih na področju hoje, kolesarjenja, javnega potniškega prometa in vožnje z osebnimi vozili ter viziji prometa v Škofji Loki se želimo z občankami in občani tudi osebno pogovoriti. S tem namenom organiziramo dve javni razpravi in vas vabimo k udeležbi: => v četrtek, 11. julija 2024, ob 17. uri v Sv. Duhu v prostorih Kulturnega doma Sv. Duh, Sv. Duh 10, Sv. Duh Javno razpravo bo vodil IPoP – Inštitut za politike prostora ob podpori Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) in Ljubljanskega urbanističnega zavoda (LUZ), partnerjev v konzorciju za izdelavo OCPS Škofljica. Rezultati javnih razprav, spletne javne razprave in ankete bodo ključni pri nadaljnjem oblikovanju OCPS Škofja Loka. V strategiji bodo imeli prednost mehki ukrepi, ki ne vključujejo gradnje in trajnostni potovalni načini, ki nadomeščajo uporabo avtomobilov. Veselimo se vašega sodelovanja.

JAVNI RAZPRAVI V ŠKOFJI LOKI IN V SV. DUHU

O izzivih na področju hoje, kolesarjenja, javnega potniškega prometa in vožnje z osebnimi vozili ter viziji prometa v Škofji Loki se želimo z občankami in občani tudi osebno pogovoriti. S tem namenom organiziramo dve javni razpravi in vas vabimo k udeležbi:
=> v četrtek, 11. julija 2024, ob 17. uri v Sv. Duhu v prostorih Kulturnega doma Sv. Duh, Sv. Duh 10, Sv. Duh

Javno razpravo bo vodil IPoP – Inštitut za politike prostora ob podpori Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) in Ljubljanskega urbanističnega zavoda (LUZ), partnerjev v konzorciju za izdelavo OCPS Škofljica.

Rezultati javnih razprav, spletne javne razprave in ankete bodo ključni pri nadaljnjem oblikovanju OCPS Škofja Loka. V strategiji bodo imeli prednost mehki ukrepi, ki ne vključujejo gradnje in trajnostni potovalni načini, ki nadomeščajo uporabo avtomobilov.

Veselimo se vašega sodelovanja.


Foto k novici