Srečanje kuharskega mojstra Štefelin Uroša z gostinskimi ponudniki ter ponudniki lokalnih živil na Škofjeloškem, 15.junija od 9-12. ure

Srečanje je bilo sicer načrtovano v marcu, a je bilo zaradi epidemije odpovedano in bo sedaj v ponedeljek, 15. junija med 9. in 12. uro na Turistični kmetiji Pri Marku v Crngrobu. Z vami bosta kuharski mojster Uroš Štefelin in Marcela Klofutar iz Vile Podvin. Uroš Štefelin bo predstavil pomen in svoje izkušnje glede sodelovanja z loklanimi ponudniki, povezovanja z drugimi gostinci in vključevanja v različne kulinarično-turistične projekte, s poudarkom na vedno bolj odmevnem dogodku Okusi Radol´ce Predstavila se bosta tudi ponudnik in gostinec, ki pri tem dogodku sodelujeta. Z novim letom so na OOZ Škofja Loka skupaj z Razvojno agencijo Sora, KGZS – Kmetijsko gozdarskim zavodom Kranj ter Društvom za razvoj podeželja Resje pričeli izvajati projekt Okusi Škofjeloškega, s katerim želimo povezati ponudnike lokalnih živil in gostinske ponudnike ter prenoviti in nadgraditi obstoječo kulinarično ponudbo z uporabo lokalnih surovin. Rezultat poglobljenega dela s turistično – gostinskimi ponudniki in lokalnimi pri/predelovalci bo nov turistično kulinarični produkt - KULINARIČNI FESTIVAL.

Z novim letom so na OOZ Škofja Loka skupaj z Razvojno agencijo Sora, KGZS – Kmetijsko gozdarskim zavodom Kranj ter Društvom za razvoj podeželja Resje pričeli izvajati projekt Okusi Škofjeloškega, s katerim želimo povezati ponudnike lokalnih živil in gostinske ponudnike ter prenoviti in nadgraditi obstoječo kulinarično ponudbo z uporabo lokalnih surovin. Rezultat poglobljenega dela s turistično – gostinskimi ponudniki in lokalnimi pri/predelovalci bo nov turistično kulinarični produkt - KULINARIČNI FESTIVAL.

Vljudno vabljeni!


Foto k novici