Koncert: Zimska pravljica- RAZPRODANO

Ansambel Saša Avsenika in Slovenski oktet, 23.12. ob 20. uri, športna dvorana Trata. Vstopnice v predprodaji po 15 evrov, do 6.12, potem bo cena 18 evrov

V soboto, 23. decembra 2017, ob 20. uri bo v Športni dvorani Trata božično-novoletni koncert," Zimska pravljica", ki ga bosta oblikovala SLOVENSKI OKTET in ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA.
Slovenski oktet že več kot šest desetletij neguje tradicijo vrhunske izvedbe slovenske narodne pesmi, repertoar okteta pa je izjemno širok in raznolik. Slovenski oktet velja za najbolj reprezentativen slovenski moški vokalni komorni ansambel, ki se je predstavil na domala vseh pomembnejših domačih in mednarodnih koncertnih odrih. Ansambel Saša Avsenika pa nadaljuje tradicijo Avsenikove glasbe in ohranja spomin na velikana narodno-zabavne glasbe, brata Slavka in Vilka Avsenika, ki sta za mlad ansambel napisala nove skladbe in priredila nekatere starejše Avsenikove.
Vstopnice se dobijo v bifeju BS OMV Škofja Loka, v Kmetijski zadrugi na Trati, v gostilni Na Vidmu v Poljanah, na Bazenu v Železnikih in v KGZ Sloga Kranj. Naročite jih lahko tudi na telefonski številki 051/697-736.


Foto k novici