Še vedno mame-RAZPRODANO

Še vedno mame, je prava ženska komedija, nadaljevanje uspešnice Mame, ki bo v Kulturnem domu Sv. Duh,25. novembra ob 19.30 uri, za abonma komedija in izven. Rezervacija vstopnic na 041 915 955, cena 15€

Jera Ivanc
Še vedno mame

komedija

Režiser: Uroš Fürst.

Igrajo:Vesna Pernarčič, Vesna Slapar / Mojca Fatur, Tijana Zinajić / Leja Jurišič, Nina Valič / Barbara Medvešček in Ana Urbanc / Gorka Berden.

Po uspehu komedije Mame, ki je navdušia tudi občinstvo festivala Dnevi komedije 2015 in Ani Urbanc prinesa naziv Žlahtna komedijantka, je tukaj še bolj odkrita komedija in še več mam!

Sedem let, ena kriza, dva bivša in trije novi, da o kilah niti ne govorimo. Ampak mame so še vedno mame. Mulčki so zrasli v mule in mulce, njihove mame pa najdejo čas – sicer komaj in stežka –, da se dobijo vsaj enkrat tedensko. Ampak ne tako, kot smo jih vajeni, ležerno, v oblakih dima, čvek sem, drink tja … ne, ne, tokrat gre zares. Pripravljajo se na glasbeno-plesno točko v okviru dobrodelnega koncerta, izkupiček katerega bodo namenile sirotišnici, od koder je vnukinja sestrične bivše tašče novega partnerja Irminega bivšega. Do koncerta jih loči samo še pet vaj, od katerih se prav nobena ne odvije po načrtih. Jim bo uspelo?

Mame so prestavile v višjo.

produkcija: Kreker in SiTi Teater BTC

Predstava traja 1 uro in 30 minut in nima odmora.

NAPOVEDUJEMO:
V soboto, 23. decembra 2017, ob 20. uri bo v Športni dvorani Trata božično-novoletni koncert," Zimska pravljica", ki ga bosta oblikovala SLOVENSKI OKTET in ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA.
Slovenski oktet že več kot šest desetletij neguje tradicijo vrhunske izvedbe slovenske narodne pesmi, repertoar okteta pa je izjemno širok in raznolik. Slovenski oktet velja za najbolj reprezentativen slovenski moški vokalni komorni ansambel, ki se je predstavil na domala vseh pomembnejših domačih in mednarodnih koncertnih odrih. Ansambel Saša Avsenika pa nadaljuje tradicijo Avsenikove glasbe in ohranja spomin na velikana narodno-zabavne glasbe, brata Slavka in Vilka Avsenika, ki sta za mlad ansambel napisala nove skladbe in priredila nekatere starejše Avsenikove.
Vstopnice se dobijo v bifeju BS OMV Škofja Loka, v Kmetijski zadrugi na Trati, v gostilni Na Vidmu v Poljanah, na Bazenu v Železnikih in v KGZ Sloga Kranj. Naročite jih lahko tudi na telefonski številki 051/697-736. Cena vstopnice je 15 evrov v predprodaji, ki velja do 6. decembra, po tem datumu bo cena vstopnice 18 evrov.


Foto k novici