Okoljska akcija Očistimo Slovenijo, Očistimo svet 2012

V Sloveniji bo 24.3.2012 druga akcija Očistimo Slovenijo. Ponovno ste vabljeni, da se nam pridružite v čim večjem številu...

V soboto 24.3.2012 s pričetkom ob 9. uri, se bo izvedla akcija Očistimo Slovenijo 2012. Pred začetkom akcije od 8.30 dalje boste prostovoljci prejeli na zbirnih mestih rokavice in vrečke. Lahko pa s seboj prinesete svoje rokavice. Obujte primerno obutev, saj so nekatera področja, kjer bomo čistili blatna in v bližini vode. Pobirali bomo vse vrste odpadkov, razen nevarnih odpadkov, kot so azbestne salonitke, igle, kemikalije, sode z nedoločljivo vsebino, nevarne industrijske odpadke. Vse te odpadke ne pobirajte in premeščajte, ampak obvestite koordinatorja akcije. Nevarne odpadke lahko tudi fotografirate. Prav tako ne pobirajte gradbenih odpadkov.

Vrečke z zbranimi odpadki se po končanem čiščenju naložijo na prevozna sredstva. Po končani akciji predvidoma ob 14. uri se zberemo na igrišču v Gorajtah.

Zbirna mesta prostovoljcev za območje KS Sv. Duh bodo:
1. igrišče v Gorajtah,
2. strelišče Dorfarje,
3. železniški prehod pri vahtnici


Društva in klubi se lahko prijavijo na akcijo po elektronski pošti amitel@siol.net

Prijavite se lahko na sedežu KS Sv. Duh 04 51 31 941 ali na elektronski naslov: info@sv-duh.si.

Vsem, ki boste sodelovali v okoljski akciji se že v naprej zahvaljujemo in upamo, da boste preživeli prijeten dan!

KS Sv. Duh je v letu 2010 od društva Ekologi brez meja, prejela priznanje za aktivno sodelovanje pri projektu : Očistimo Slovenijo v enem dnevu !









Foto k novici