Stal je, stoji in ni vrag, da ne bo spet vstal!

Stand-up komedija vedno aktualnega, drznega Vinka Šimeka! Petek, 15. aprila ob 20. uri. Predprodaja vstopnic ...

na LTO Blegoš , Kidričeva cesta 1a, Škofja Loka, tel. 04 517 06 00, gsm 051 427 827, ter Pizzerija Oliva Sv. Duh, tel 513 23 25. Cena vstopnice je 14 evrov.

VINKO ŠIMEK

Vedno aktualen, originalen, drzen in brez cenzure!


Vse življenje je bil nepredvidljiv, a nikoli vodljiv. Danes težko reče, kaj bo jutri govoril. Zagotovo pa ve, da so tisti, ki ga še niso slišali – gluhi; tisti, ki ga še niso videli – slepi; tisti, ki ga poznajo, pa vedo, da je Vinko Šimek edinstven.
On je: »Ekstravaganten, frapanten, šokanten, šarmanten, zajebanten, krohotanten in nemilitanten.« Vinko Šimek konca ne pozna, saj po piki še vedno kaj doda.
Vinko Šimek je vse tisto, o čemer ste sanjali: »Pridite, vidite in veseli odidite!«

Za ogled te predstave so najcenejše vstopnice v Sloveniji v Kulturnem domu Sv. Duh

Šimek jezika ne špara


Napisali so:
Mariborčan, igralec, humorist, novinar, televizijski in radijski voditelj, pevec, pisec besedil ter pionir slovenske stand up komedije Vinko Šimek je v poldrugo uro trajajoči humoristični predstavi dodobra nasmejal polno in krohota željno Linhartovo dvorano. Šimeka bolj kot ne pozna nekoliko starejša generacija, in sicer po komičnem liku Jaka Šraufciger iz narodnozabavnih glasbenih televizijskih oddaj. Lahko bi rekli, da je bilo posledično temu primerno tudi občinstvo v Radovljici – srednjih in zrelih let.

V predstavo je Šimek spretno vklopil spesnjene šale - glasbene vložke s šaljivo vsebino. Pravzaprav se hec prične že z uvodno pesmijo, v kateri poslušalstvo nagovori, naj se smejejo vsi, tudi tisti, ki nosijo protezo, saj so ravno ti ljudje najbolj srečni, ker nimajo zobobola. Predstava vsebuje tudi veliko dobrih idej, šal na račun slovenskih hib. Vinko, ki zase pravi, da je bil vse življenje nepredvidljiv, a nikoli vodljiv, se sarkastično dotakne tudi aktualnega dogajanja, predvsem političnega, kjer si brez dlake na jeziku privošči Pahorja, Kosorjevo, Türka, Kresalovo, Kanglerja, Erjavca, Jelinčiča. O bistriškemu poslancu Jožetu Jerovšku je celo spesnil pesem O Pepiju kmetavzu. Ne gre niti mimo pasjega pokola, saj se zdravniki sedaj pozdravljajo: ''Živjo kolega, jebo te pas!'', in resničnostnega šova Kmetija ter zvezd Arturja in LaToye. Niti pri šolstvu, policiji in cerkveni inštituciji ne špara besed, pošali pa se tudi na račun komunizma in demokracije. Nikakor pa Vinko Šimek ne bi bil Šimek, če ne bi znal biti šokanten in kritičen tudi do samega sebe in svoje žene, za katero pravi, da jo po dolgih letih srečnega zakona še vedno drži za roko, ker če hudiča spusti, gre takoj v trgovino in vse zapravi.





Foto k novici